Veterinary Pathology » Новини » Дистанційне навчання - екзамени online
Дистанційне навчання - екзамени online

16 червня 2020 року доцентом кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Лемішевським Володимиром було проведено екзамен для студентів-магістрів 4 курсу 7 підгрупи факультету ветеринарної медицини з дисципліни «Патологічна морфологія та розтин».


Підсумковому контролю передувала активна робота студентів, що базувалася на платформі Google Classroom за чітко окресленими теоретичними та ситуативними завданнями протягом кожного навчального тижня.


Варто зазначити, що напередодні іспиту викладач і студенти зустрілися на відеоконференції в Zoom. На консультації студенти-магістри були повторно ознайомлені з особливостями дистанційної форми проведення екзамену та його часовими рамками. Також студенти підтвердили свої особисті адреси електронних скриньок на які і буде надіслано екзаменаційний білет. Кожен мав змогу поставити питання та отримати відповідь.

 

Екзамен розпочався згідно розкладу рівно об 11.00 кожен студент отримав екзаменаційний білет на свою особисту електронну скриньку. Протягом відведеного часу студенти писали відповіді на теоретичні питання та виконували ситуативні завдання, які були зазначені в екзаменаційному білеті. По завершенні часу кожен студент фотографував свою рукописну відповідь на смартфон та надсилав на електронну скриньку викладачу з темою «Екзамен». Наступні дві години були необхідні для перевірки отриманих відповідей.


Наступним етапом екзамену була двадцяти хвилинна співбесіда зі студентом за допомогою відеоконференції в Zoom. Екзаменатор мав змогу уточнити відповіді на деякі запитання та завдання, поставити додаткові питання, а студент в свою чергу доповнити написані відповіді з метою покращення загального результату. Співбесіда проходила в форматі діалогу. По завершені розмови викладач оголосив підсумкову оцінку кожному студенту.



Оцінка за іспит залежала не тільки від того, наскільки добре написано відповіді на запитання екзаменаційного білету, але й від роботи протягом семестру, виконаних тестових та ситуативних завдань – поточного контролю.


Екзамен показав, що наші студенти – молодці і, хоча результати різні, є ті хто його не склав, проте я вважаю, що наш спільний іспит – організація дистанційної форми навчання, успішно складено.

 

 

старший викладач кафедри, к.вет.н., доцент

Лемішевський Володимир  


Схожі новини по темі:

Додати коментар
Введіть два слова, показаних на зображенні: *
Авторизація
Додаткові розділи
Опитування
Який Вам найбільше подобається предмет?
Патоморфологія
Патрозтин
Анатомія екзотичних тварин
Гістологія
Календар
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31