Veterinary Pathology » Новини » Як виглядає навчальний день студентки ФВМ ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького за дистанційною формою навчання?
Як виглядає навчальний день студентки ФВМ ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького за дистанційною формою навчання?

 

Дистанційне навчання на кафедрі нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії має ряд суттєвих переваг, хоча все ж таки слід зазначити, що така форма навчання не може замінити аудиторне навчання. Можливо в майбутньому поєднання аудиторного і дистанційного навчання може стати досить непоганим інструментом для здобуття професії.

Студенту не треба кожного дня рано вставати, щоб доїхати в університет на заняття, чекати по погодині в заторах, а потім назад додом. Дистанційна форма навчання дає можливість самостійно організовувати свій час, для цього потрібно лише бажання та сучасні інснтрументи - ноутбук, смартфон із доступом до мережі інтернет. Разом зі студентами, науково-педагогічні працівники також мають змогу обрати зручний час та темп викладу нового матеріалу згідно робочої програми навчальної дисципліни.

В умовах карантину студенту магістру мимоволі стає доступна дуальна система освіти - це можливість навчатися і працювати одночасно. Слід зазначити, що в умовах карантину ветеринарні клініки працюють та дають можливість вдосконалити здобуті теоретичні знання на практиці.

старший викладач кафедри, к.вет.н.
Лемішевський Володимир
  • Переглядів: 654

Схожі новини по темі:

Авторизація
Додаткові розділи
Опитування
Який Вам найбільше подобається предмет?
Патоморфологія
Патрозтин
Анатомія екзотичних тварин
Гістологія
Календар
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30