Veterinary Pathology » Новини » Від теорії до практики: новий досвід з патологічної морфології та розтину
Від теорії до практики: новий досвід з патологічної морфології та розтину

Згідно з навчальним планом здобувачі вищої освіти 4-го курсу факультету ветеринарної медицини проходили навчальну практику в секційній залі кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії.

Здобувачі вищої освіти при проходженні навчальної практики мали можливість виконати діагностичний патологоанатомічний розтин різних видів тварин (кіт, свійська курка, теля, та інш.), дослідити окремі органи та тканин тварин, опанувати правила взяття патматеріалу для гістологічного дослідження та закріпити і поглибити знання з патологічної морфології. Студенти навчилися аналізувати виявлені при розтині патзміни та писати протокол розтину, формулювати патологоанатомічні діагнози.



Керівники навчальної практики професор Коцюмбас Галина, доцент Лемішевський Володимир, доцент Хміль Євген та завідувач кафедри Жила Микола Іванович забезпечили належне її проходження.

Студенти сумлінно виконували завдання, ставили багато запитань, що свідчило про їхню активну позицію та бажання вчитися. Викладачі високо оцінюють роботу студентів на практиці та впевнені, що вони стануть кваліфікованими фахівцями.

 

к.вет.н., доцент

Володимир Лемішевський

  • Переглядів: 84

Схожі новини по темі:

Авторизація
Додаткові розділи
Опитування
Який Вам найбільше подобається предмет?
Патоморфологія
Патрозтин
Анатомія екзотичних тварин
Гістологія
Календар
«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30